Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: mayhnaus Date: Jun 19, 2007 2:32pm
Forum: forums Subject: what's wrong with my collection

I have a problem with my new "create" form.

After i uploaded everything, the system just told me: "you page is ready!", there were no form to submit my item to the collection.

So, my item now is submitted to "Open Source Audio", though, it should be submitted to the collection of my Netlabel.

What should i do?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ARossi Date: Jun 20, 2007 1:08pm
Forum: forums Subject: Re: what's wrong with my collection

Hi,

You can't currently use the new, simplified upload system to upload into a netlabels collection. You'll need to use the old system (the advanced uploader). When you go to http://www.archive.org/create/, click the "netlabels audio" link to proceed.

If you post a link to the item you need moved, and a link to your netlabels collection, i can move the item for you.

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: mayhnaus Date: Jun 20, 2007 1:15pm
Forum: forums Subject: Re: what's wrong with my collection

Thanks!

Yes, i found the solution by myself. I upload the item once again, with a new identifier, and delete all the files from the wrong release.

But i can't "make_dark" this old, incorrect submission. Maybe u can do this for me: http://archive.org/details/top.07

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ARossi Date: Jun 20, 2007 1:28pm
Forum: forums Subject: Re: what's wrong with my collection

Sure, it's dark now.

Alexis